2014 Staj İşlemleri
Öğr.Gör.Ali İhsan GÜNEŞ Okul-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Staj Komisyonu Başkanı
Öğr.Gör.Ayşe Nihan VEZNİKLİ Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Program Koordinatörü
Öğr.Gör.Özgür TEZCAN Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Program Koordinatörü
Öğr.Gör.Esra KARATAŞ Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Program Koordinatörü

Staj yapacak öğrenciler Program Koordinatörlerinden alacakları Staj Yeri Kabul Formunu; Kabul edildiği kurum, Program Koordinatörü ve Okul Staj Komisyonu Başkanı tarafından onaylanmış Staj Yeri Kabul Formunu 1 fotoğrafla birlikte 09 /Mayıs /2014 tarihine kadar mutlaka şahsen bulunduğu program koordinatörüne teslim edeceklerdir.
09 /Mayıs /2014 tarihinden sonra hiçbir müracaat kabul edilmeyecektir.
Öğrencilerin aşağıda belirtilen staj tarihlerinden birinde stajlarına başlamaları gerekmektedir.

1. Seçenek 16 Haziran 2014
2. Seçenek 30 Haziran 2014

NOT: Yaz dönemi stajını tamamlayan öğrencilerimizin, Staj Dosyalarını 30 Eylül 2014 Salı gününe kadar bulundukları program koordinatörüne teslim etmeleri zorunludur.

STAJ DEĞERLENDİRME TAKVİMİ
Turizm ve otel işletmeciliği 01/10/2014