2015 Staj İşlemleri
Öğr.Gör.Özgür TEZCAN Okul-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Staj Komisyonu Başkanı
Öğr.Gör.Ayşe Nihan VEZNİKLİ Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Program Koordinatörü
Öğr.Gör.Özgür TEZCAN Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Program Koordinatörü
Öğr.Gör.Esra KARATAŞ Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Program Koordinatörü

Staj yapacak öğrenciler Program Koordinatörlerinden alacakları Staj Yeri Kabul Formunu; Kabul edildiği kurum, Program Koordinatörü ve Okul Staj Komisyonu Başkanı tarafından onaylanmış Staj Yeri Kabul Formunu 1 fotoğrafla birlikte 05 /Mayıs /2015 tarihine kadar mutlaka şahsen bulunduğu program koordinatörüne teslim edeceklerdir.
05 /Mayıs /2015 tarihinden sonra hiçbir müracaat kabul edilmeyecektir.
Öğrencilerin aşağıda belirtilen staj tarihlerinden birinde stajlarına başlamaları gerekmektedir.

1. Seçenek 15 Haziran 2015
2. Seçenek 29  Haziran 2015

NOT: Yaz dönemi stajını tamamlayan öğrencilerimizin, Staj Dosyalarını 31 Ağustos 2015 Pazartesi gününe kadar bulundukları program koordinatörüne teslim etmeleri zorunludur.

STAJ DEĞERLENDİRME TAKVİMİ
Turizm ve otel işletmeciliği 14/09/2015