2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DANIŞMAN LİSTESİ

GELİBOLU PİRİ REİS MESLEK YÜKSEKOKULU 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DANIŞMAN LİSTESİ

MUHASEBE VE VERGİ PROGRAMLARI BÖLÜMÜ

ADI SOYADI ÜNVANI                                             DANIŞMAN OLDUĞU SINIF

Prof.Dr.Ahmet Kamil TUNÇEL                                   Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Prg. I.Sınıf (Örgün ve II. Öğrt.)

Öğr.Gör. İbrahim ERDOĞAN                                     Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Prg. II.Sınıf (Örgün ve II. Öğrt.)

OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ

Öğr. Gör. Ayşe Nihan VEZNİKLİ                                Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı I. Sınıf (Örgün ve II. Öğrt.)

Öğr. Gör. Ali İhsan GÜNEŞ                                        Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı II. Sınıf (Örgün ve II. Öğrt.)

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ PROGRAMLARI BÖLÜMÜ

Öğr. Gör. Salih TORLAK                                           Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı I. Sınıf (Örgün ve II. Öğrt.)

Öğr. Gör.  Bilal Baki TİRYAKİ                                    Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı II. Sınıf (Örgün )

Öğr. Gör.  Özgür TEZCAN                                         Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı II. Sınıf (II. Öğrt.)

YÖNETİM VE ORGANİZASYON PROGRAMLARI BÖLÜMÜ

Öğr. Gör. Aslı GEZEN                                                 İnsan Kaynakları Yönetimi Programı  I.Sınıf (Örgün ve II. Öğrt.)

SEYAHAT-TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ PROGRAMLARI BÖLÜMÜ

Öğr. Gör. Ayşe SÜNNETÇİOĞLU                              Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı  I.Sınıf (Örgün)

Öğr. Gör. Mehtap TÜRKAN                                        Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı  I.Sınıf (II.Öğrt.)