Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Kariyer Söyleşilerinin İkincisi Gerçekleştirildi

Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi Programı kariyer söyleşilerinin ikincisi 27 Mart 2024 Çarşamba günü Saat 14:30’de Yüksekokulumuz toplantı salonunda Uzm. Psk. Dan. Gizem A. Sezgin’in konuşmacı olarak katıldığı “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Psikoloji İlişkisi” konulu şöyleşi ile başladı. Toplantı Yönetimi dersi kapsamında tamamen öğrenciler tarafından organize edilen toplantıda Gizem A. Sezgin geleceğin potansiyel İnsan Kaynakları çalışan ve yönetici adayları olan İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 1. Sınıf öğrencilerine psikolojinin çalışanların stresle baş etme, iş yükünü dengeleme ve duygusal sağlıklarını koruma konularında önemli bir rehberlik sağlayacağını anlattı. Sezgin, insan kaynakları departmanlarının çalışanların mental sağlığına odaklanarak iş performansını ve memnuniyetini arttıracağı konularında bilgiler verdi.