Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

2014/2015 Eğitim Yılı Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu öğrenci velilerinin ve protokolün yoğun katılımının yaşandığı mezuniyet töreninde öğrenciler unutulmayacak bir mezuniyet töreni yaşadılar.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören meslek yüksekokulu birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Çağla Ece KARA'nın konuşması ile devam etti. Törende arkadaşları adına konuşma yapan birincimiz ''Biz bu gün yeni başlangıçlara yelken açıyoruz. Eğitim öğretim hayatımız boyunca bizlere emek veren, yetiştirilmemizde ve olgunlaşmamızda büyük rol oynayan, bizlere ufuk kazandıran kıymetli hocalarımıza sizin huzurunuzda tüm mezun öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum'' diyerek konuşmasını bitirdi.
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.İsmail ELAGÖZ de konuşmasında, eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmek için katkıda bulunan herkese teşekkürlerini ileterek hedeflerinin ülkemize katkısı olacak başarılı öğrenciler yetiştirmek olduğunu vurguladı.
Dereceye giren mezunların ve diğer öğrencilerin de belgelerini almalarının ardından, keplerin havaya atılması ve Gelibolu Öğretmen Evinde verilen iftar yemeği ile tören son buldu.
Kaymakam Oktay ÇAĞATAY, Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Gelibolu Merkez Komutanı Piyade Albay Suat CAN, Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil SOYUAK, Rektör Danışmanı Doç.Dr.Bünyamin BACAK, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Mehtap ÖZDEN, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Muhammet ERAT, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Selçuk İPEK, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Suat UĞUR, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Mustafa GÖRÜN, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç.Dr.Salih Zeki GENÇ, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Özgür ÖZAY, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenci velileri katıldı.

63-untj-r1.jpg

Haberin Fotoğrafları İçin TIKLAYINIZ