Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri İle Bir Araya Geldi.

.

     Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

  Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencilerinin daveti üzerine 21 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de yüksekokulda öğrencilerle bir araya geldi.



     Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat tarafından yürütülen  “Toplantı Yönetimi”  dersinde 6 kişilik ekipler halinde toplantı düzenleme görevi olan öğrencilerin organize ettiği toplantının bu haftaki konuğu Mustafa ÖZACAR’dı. Toplantı öncesi, toplantı anı ve toplantı sonrası düzenlemeleri tamamen öğrenciler tarafından gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı ÖZACAR  “Yöneticilik ve İnsan Yönetme” konusunda bilgiler verdi.  Söyleşi havasında gerçekleşen toplantıda ÖZACAR öğrencilere hayatta başarılı olmak için yapmaları gerekenleri anlatarak sosyal medya bağımlısı olmamaları, kitap okumaları ve doğruyu bulmak adına sürekli sorgulama yapmaları gerektiğini söyledi. Gençlere yüz yüze iletişimin artılarından bahseden ÖZACAR, birbirini anlamayan ve birbirini dinlemeyen toplumların her zaman sıkıntı yaşayacağını o yüzden önyargılarından kurtularak yaşamanın şart olduğunu anlattı. Söyleşi öğrencilerin sorularını samimiyetle yanıtlayan ÖZACAR’a  öğrencilerin  hediyelerini takdimi ve anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.