ÇANAKKALE İL AFET VE ACİL DURUM (AFAD) MÜDÜRÜ LEVENT YILMAZ DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Meslek Yüksekokulumuz Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü öğrencileri bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere sektörden konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Öğrenciler 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 14.00'de yüksekokul seminer salonunda Çanakkale İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Levent YILMAZ ile bir araya geldi.

Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat'ın “Deniz İşletmelerinde Lojistik ve Çok Modlu Taşımacılık” dersine konuk olan Levent YILMAZ denizcilik sektöründeki lojistik faaliyetlerinde risk yaratan konular, denizde meydana gelen afet ve acil durumlar ile ilgili sunumunu öğrencilerle paylaştı. İnteraktif bir ortamda geçen ve öğrencilerin merak ettikleri soruları sorma fırsatını buldukları etkinlik YILMAZ’a günün anısına plaket sunulmasıyla son buldu.