Gelibolu Belediye Başkanlığı tarafından aşure ikramı yapılmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine aşure ikramı yapılmıştır.

Gelibolu Belediye Başkanlığı tarafından 25 Ekim 2016 Salı günü Saat 15:00’de Meslek Yüksekokulumuz öğrenci ve personeline aşure ikramı yapılmıştır.

Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde öğrencilere dağıtılan aşure dağıtımını okul Müdürümüz Yrd. Doç Dr. İsmail ELAGÖZ ile birlikte yapan Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR, Muharrem ayı nedeniyle şu açıklamayı yaptı.

Öğrencilerimize kendi elleriyle aşure dağıtan Başkan ÖZACAR, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu belirterek, aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istedik” dedi.