Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Gelibolu Hampton By Hilton Hotel’ine Teknik Gezi

.

      Meslek Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri Hampton By Hilton Hotel’i ziyaret etti.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri 05.12.2017 tarihinde “Özel Sektöre Yönelik Teknik Gezi” etkinlikleri kapsamında Hampton By Hilton Hotel’i ziyaret etti ve yöneticileriyle bir araya geldi. Etkinlik otelin toplantı salonda düzenlenen konferans ile başladı.

    Konferansa konuşmacı olarak Hotel Genel Müdürü Sarp Erdoğan, Satış ve Pazarlama Müdürü Cihan Aşçı ve Resepsiyon Görevlisi Yüksel Bektaş katıldı. Hampton By Hilton markası, standartları ve kültürü hakkında bilgi aktaran Erdoğan; Gelibolu’nun uluslararası markalı ilk oteli olduklarını, misafir odaklı servisi öne çıkaran Focus Service anlayışıyla hizmet verdiklerini belirtti.

  Başarılı bir kariyer için; dünya kültürünü tanımanın, insan ilişkilerinin, empati kurmanın, öğrenmeye açık olmanın, bilgi paylaşımının, duygusal zekayı geliştirmenin, yabancı dil bilmenin, çok çalışmanın ve sebat etmenin önemini vurgulayan Hotel Genel Müdürü Sarp Erdoğan öğrencilere bu konularda önemli tavsiyelerde bulundu. Kariyer hayatlarına nasıl başladıklarını, bulundukları pozisyonlara nasıl geldiklerini anlatan bölüm yöneticileri öğrencilerin mesleğinin incelikleri konusundaki sorularını yanıtladı.

      Konferans sonrası öğrenciler otel içinde teknik bir gezi yaparak, otelin standart odalarını, toplantı ve balo salonları ile ortak kullanım alanlarını gördüler ve iş akışı hakkında bilgi aldılar. Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, teknik gezi sonunda çok verimli bir gün geçirdiklerini ve elde ettikleri bilgilerin mezuniyet sonrası iş yaşamları için yol gösterici olduğunu ifade ederek Hampton By Hilton ekibine teşekkürlerini sundular.