Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulunda akademik kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Sedat Murat'ın katılımıyla gerçekleştirildi

.

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı akademik kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Rrof.Dr.Bünyamin Bacak ve Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi İsmail Elagöz ’ün katılımıyla yapıldı. Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu akademik personelinin tamamının katıldığı toplantıda Müdür Dr.Öğr.Üyesi İsmail Elagöz'ün yüksekokulu tanıtan sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat tüm akademik personelle tek tek tanıştı. Rektör Prof. Dr. Sedat Murat toplantıda; ÇOMÜ’nün tüm birimleriyle beraber araştırma üniversitesi olmayı hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşmak için yayın ve proje yapmanın önemine değindi. Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrenci laboratuarında öğrenci uygulamaları hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat yüksekokul yemekhanesinde öğrencilerle sohbetetti. Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar’ı ziyaret ederek Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu ile ilgili istişarelerde bulundu.