İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri Toplantı Yönetimi Dersini Demirtepe Köyü’nde Yaptı

.

Yüksekokulumuz İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri Toplantı Yönetimi dersini 25 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de Demirtepe Köyünde gerçekleştirdi.

Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat tarafından yürütülen  “Toplantı Yönetimi”  dersinde 6 kişilik ekipler halinde toplantı düzenleme görevi olan öğrencilerin organize ettiği toplantının bu haftaki konuğu Demirtepe Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Gelibolu Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ergül’dü. Toplantı öncesi, toplantı anı ve toplantı sonrası düzenlemeleri tamamen öğrenciler tarafından gerçekleştirilen toplantıda Muhtar Ergül bir ildeki en küçük yönetim birimi olan muhtarlık ve görevleri hakkında bilgiler verdi.  Söyleşi havasında gerçekleşen toplantıda Ergül, köydeki yaşamı, insanların birbirine olan bağlılığını, yardımlaşmayı ve işbirliklerini anlattı. Söyleşi öğrencilerin Demirtepe Köyünü gezmeleri, muhtarlığın pilav ayran ikramı ve öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Muhtar Mehmet Ergüle hediyelerini takdimi ve anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.