İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencilerinin Sunumları Büyük Beğeni Topladı

.

Meslek Yüksekokulumuz İnsan Kaynakları Yönetimi Programı’nda Öğr. Gör. Aslı GEZEN tarafından yürütülen Yönlendirilmiş Çalışma dersi kapsamında Yönetim ve Organizasyon Programları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT’ın da katkılarıyla organize edilen sunum programı; Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail ELAGÖZ, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT, Öğr. Gör. Mehtap TÜRKAN ve öğrencilerin katılımıyla 6 Mart 2018 Salı günü başladı. İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri Naziye BAŞTAR “YAZMASA DA UYMALISIN! OFİSLERDE YAZILI OLMAYAN KURALLAR” başlıklı konusunu, Fatma Nur CAN “ZİHNİN AT GÖZLÜĞÜ ÖNYARGI” başlıklı konusunu ve Arzu ESEN “BİLGELİK KENDİNİ TANIMAKLA BAŞLAR. SEN KİMSİN?” başlıklı konusunu anlattı. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT “öğrencilerimizin hazırladıkları sunumları büyük bir beğeni ve keyifle izledim, beklentimin çok üzerinde sunumlardı, kendilerini kutluyorum. Bu sunumlar öğrencilerimizin geldiği noktayı görmek açısından çok güzeldi” dedi. Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.İsmail ELAGÖZ ise “Öğrencilerin sunumlarını çok beğendiğini, konuların ilgi çekici olduğunu ders hocası Öğretim Görevlisi Aslı GEZEN’i ve öğrencileri kutladığını” söyledi. Akademik ve idari personel ile tüm öğrencilerin davetli olduğu program Bahar Yarıyılı sonuna kadar devam edecek ve İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri her hafta sırayla kendi seçtikleri konularla ilgili sunum yapacak.