Kariyer Günleri Etkinliklerinin Konuğu Zafer Peynir Helvası sahibi Süleyman Burak Batır’dı

.

Meslek Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Bölüm Başkanlığı tarafından 06.12.2017 tarihinde ''Kariyer Günleri'' etkinlikleri çerçevesinde bir seminer düzenlendi. Konuşmacı olarak Zafer Peynir Helvası sahibi Süleyman Burak Batır davet edildi.

“Girişim, Girişimcilik, Marka ve Kuruluşundan Geleceğe Zafer” konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Girişim nasıl olmalı, girişimciliğin amacına ulaşabilmesi için neler yapılması gerektiği, markanın nasıl oluşturulacağı, nasıl korunacağı, nasıl büyütüleceği ve ilçemizin en eski markalarından Zafer’in kuruluşundan geleceğe planları, programları, faaliyetleri konularında bilgi ve birikimlerini aktaran Burak Batır, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Seminer sonunda kendisine teşekkür belgesi takdim edilen S. Burak Batır duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılarla birlikte güzel vakit geçirip verimli bir çalışma yaptıklarını söyledi.