Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Kaymakam Hakan KILINÇKAYA Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

.

Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencilerinin daveti üzerine 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.30’da yüksekokulda öğrencilerle bir araya geldi.

Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat tarafından yürütülen  “Toplantı ve Sunum Teknikleri”  dersinde 6 kişilik ekipler halinde toplantı düzenleme görevi olan öğrenciler toplantı öncesi, toplantı anı ve toplantı sonrası düzenlemeleri gerçekleştirerek ilk olarak Kaymakam Hakan Kılınçkaya ile bir toplantı organize ettiler. ''İş hayatı ve iletişim '' konulu toplantıya kendisini tanıtarak başlayan Kaymakam Hakan Kılınçkaya, okul hayatından ve mesleğinin gereklerinden bahsetti.  

 

Söyleşi havasında gerçekleşen toplantıda Kaymakam Hakan Kılınçkaya öğrencilere başarıya giden yolda yapmaları gerekenleri anlatarak çok sıkı çalışmaları gerektiğini, 15-25 yaş aralığının çok önemli olduğunu ve geleceklerinin bu yaş aralığında yaptıkları şeylere bağlı olduğunu söyledi. Gençlere sosyal medyanın esiri olmamalarını öğütleyen Kılınçkaya, iş hayatının zorlu yollarını kendi deneyimlerinden yola çıkarak anlattı. Söyleşide öğrencilerin sorularını da samimiyetle yanıtlayan Kılınçkaya, öğrencilere sık sık tavsiyelerde bulundu.

 

Söyleşi öğrencilerin Kaymakam KILINÇKAYA’ya hediyelerini takdimi ve anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.