Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Deniz ve Liman İşletmeciliği Seminer Dizileri Adı Altında Başlatılan Seminerin İlkinde Öğrencilere işe başlangıç ve kariyer yapma konularında bilgiler verildi.

Meslek Yüksek Okulumuz Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü tarafından organize edilen “Deniz ve Liman İşletmeciliği” seminerleri başladı.


Okul konferans salonunda başlayan seminer dizisinin ilkinde Biga Faurecia Firması Lojistik Müdürü Ahmet Sayın, Yeni Projeler Şefi Buket Okçuoğlu, İnsan Kaynakları Şefi Gaye Cura ve Lojistik Personeli Fatih Akıllı, Netlog Firması Bursa Bölge Müdürü Mustafa Lal’ın  katılımları ile yapıldı.


Seminerin moderatörlüğünü Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat ve Öğr.Gör.Bilal Baki Tiryaki’nin yaptığı ve iki oturumda gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Bilal Baki Tiryaki  yaptı.

Bölüm başkanı Tiryaki “Bölüm olarak teorik derslerin yanında sektör temsilcileri ile bir araya gelmeyi önemsediklerini bu yolla öğrencilerin sektördeki gelişmeler konusunda güncel kaldıklarını ve kendilerini geleceğe hazırlamalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını ifade etti.  Bizleri aydınlatmak için bugün aramızda bulunan konuşmacılara öğrencilerimiz adına çok  teşekkür ediyorum'' dedi. 

Katılımın oldukça yüksek olduğu seminer, öğrencilerin hayatlarını planlamaları konusunda ve kariyer yapma planlarını nasıl hazırlamaları gerektiği ve neleri yapmaları ile işe başlayabilmeleri için iknaları nasıl yapacakları konuları anlatıldı. Öğrencilerin  sorularının konuşmacılar tarafından cevaplanmasından sonra öğrenciler tarafından günün anısına konuşmacılara teşekkür plaketlerinin verilmesi ile panel sona erdi.