Meslek Yüksekokulumuzdan Afrin’deki Mehmetçiklerimize Destek

.

Meslek Yüksekokulumuzdan Afrin’deki Mehmetçiklerimize Destek

Gelibolu Ak Parti Kadın Kollarının organize ettiği 14 Şubat 2018 Sevgililer gününde Çanakkale’den Afrin’e sevgi mektupları organizasyonuna Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin yazdıkları mektuplarla destek verdik. Okul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.İsmail Elagöz’ün yaptığı açıklamada;  Afrin’de Ülkemizin güvenliği ve huzuru için operasyona katılan bütün güvenlik güçlerimize manevi destek amacıyla öğrencilerimiz duygularını mektup yazarak dile getirdiler. Okul olarak böyle bir organizasyona destek vermekten çok mutlu olduk zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerimize bir nebzede olsa moral vermek üzere bu mektupları gönderiyoruz. Onlara her zaman dua ediyoruz, operasyonu sağ salim başarılı bir şekilde tamamlamalarını temenni ederiz.