Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

.

Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

     Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencilerinin daveti üzerine 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de yüksekokulda öğrencilerle bir araya geldi.

       Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat tarafından yürütülen  “Toplantı ve Sunum Teknikleri”  dersinde 6 kişilik ekipler halinde toplantı düzenleme görevi olan öğrenciler toplantı öncesi, toplantı anı ve toplantı sonrası düzenlemeleri gerçekleştirerek üçüncü konuk olarak Karaca ile bir toplantı organize ettiler. Toplantıya kendisini tanıtarak başlayan Karaca öğrencilere Gelibolu’nun eğitimde geldiği noktayı rakamlarla anlatarak “bir öğrenciye yapılabilecek en kötü şey ona başarısızlık duygusunu tattırmaktır”  diyerek konuşmasına devam etti. Söyleşi havasında gerçekleşen toplantıda Karaca öğrencilere okul ve iş hayatından yola çıkarak verdiği örneklerde gençlerin her gün kendilerini başarısız hissetmeleri gerektiğini, başarıyı yakalamak için çok çalışmaları gerektiğini, iyi bir yönetici olmak istiyorlarsa yönettikleri yerdeki tüm işi yapabilmeleri gerektiğini ama hiçbir zaman iş yapmamaları gerektiğini ifade etti.

     

     Söyleşide öğrencilerin sorularını da samimiyetle yanıtlayan Tahir Karaca, öğrencilere sık sık tavsiyelerde bulundu. Söyleşi öğrencilerin Karaca hediyelerini takdimi ve anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu