Yeni kayıt

.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı kayıtları 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başladı. İlk kayıtlar okulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Özgür Tezcan tarafından yapıldı. Okulumuzun bu yılki ilk öğrencileri Deniz ve Liman İşletmeciliği Programına kaydolan Abdurrahman YILMAZ ile İnsan Kaynakları Yönetimi Programına kaydolan İrem ÇİFTÇİ oldular.

Okulumuza bu yıl Eğitim-Öğretim yılında Deniz ve Liman İşletmeciliği Programına 103, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programına 41, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programına 36, İnsan Kaynakları Yönetimi Programına 62 ve Turizm ve Seyahat Programına 58 öğrenci olmak üzere toplam 300 öğrenci yerleşmiştir.

Okulumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını dileriz.