Yeni KAYIT

.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı kayıtları 31 Ağustos  2020 Pazartesi günü başladı. İlk kayıtlar Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.İsmail ELAGÖZ tarafından yapıldı. Okulumuzun bu yılki ilk öğrencileri Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programlarına kaydolan Yunus Kotan, Berat Açıkgöz, Gökhan Kılıç oldu.

Okulumuza bu yıl Eğitim-Öğretim yılında Deniz ve Liman İşletmeciliği Programına 119, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programına 47, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programına 62, İnsan Kaynakları Yönetimi Programına 62 ve Turizm ve Seyahat Programına 52 öğrenci olmak üzere toplam 342 öğrenci yerleşmiştir.

Okulumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını dileriz.