Yüksekokulumuz Uluslararası Gastronomi Yarışmasının Sponsorlarını Ağırladı.

.

Yüksekokulumuz Uluslararası Gastronomi Yarışmasının Sponsorlarını Ağırladı.

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 22- 25 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Dünya Şefler Federasyonu tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde organize edilen 16. Uluslararası Gastronomi Fuarından bir altın, üç gümüş, iki bronz madalya ve bir Merit ödül kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Yarışma hazırlıkları sırasında Yüksekokul imkanlarının yanında Trakya Birlik Genel Müdürlüğü ile Karagözler Deniz ve Nakliyat Şirketi ana sponsor olmak üzere Oya Hotel, Gelibolu Zafer Çiftliği, Gelibolu Değişim Derneği, Osmar Market, Ada Çiftlik Gıda ürünleri, Naturale Gıda (Seletepe), Pınar Süt Ürünleri, Elçili Süt Ürünleri, Cemil Efendi Doğal ürünler, Evreşe Kasap ve Hotel Minestone 1915 gibi alanında saygın kuruluştan maddi ve ürün desteği almıştı.

Yüksekokul Müdürlüğü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinin bu başarısında yanlarında olarak katkı sağlayan sponsorlarına teşekkürlerini sunmak üzere okula davet etti. Toplantıya Karagözler Denizcilik Şirketi temsilcileri Hülya Coşkun, Mehmet Hakan Adalı, Oya Hotel işletme sahibi Gül Aksoy Banse, Gelibolu Değişim Derneği Başkanı Deniz Cankara, Zafer Çiftlik Ürünleri Sahibi Burak Batır ve eşi Gülşah Batır, Hotel Minestone 1915 İşletme sahibi Hüseyin Uğural ile Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcısı, Yüksekokul Sekreteri, Akademik Personeli ve yarışmacı öğrenciler katıldı. Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İsmail Elagöz’ün aralarında olan ve ilçe dışında olması nedeniyle katılamayan tüm sponsor kuruluşların yönetimlerine teşekkür konuşması ile başlayan toplantıda konuklar söz alarak duygu ve görüşlerini ifade etti. Ayrıca Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri Sevdanur Şişek, Gökmen Kılıçkaya, Duygu Özgün ve Mehmet Turan’dan yarışma tecrübelerini dinleyen konuklar genç şeflere gelecek iş hayatlarına ilişkin önemli tavsiyelerde bulundular. Samimi bir sohbet şeklinde gerçekleşen toplantı Yüksekokul Müdürünün teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi. Ayrıca ilçe dışından maddi ve manevi destek veren Trakya Birlik Genel Müdürlüğü adına Halkla İlişkiler Müdürü Önder Yücel ve Edirne Elçili Süt Ürünleri sahibi Ercan Tam’a teşekkür ziyaretinde bulunularak plaket takdim edildi.