2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Takvimi

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları aşağıda belirtilen takvim kapsamında yapılacaktır.

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınav Tarihi

Başvuru Tarihi :     05 Temmuz – 06 Temmuz 2021

Sınav Tarihi      :     9 Temmuz 2021 Saat:14.00

Sınav Şekli : (Ödev veya Online)

Tek Ders Sınavına Girebilmek İçin Aşağıdaki Koşulların Hepsinin Sağlanması Gereklidir

- Sınavına girilecek dersi daha önce alarak devam etmiş olmak.

- Dört dönem tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak. (Mezun olabilecek durumda olmak)

- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00’ın altında olduğundan

mezun olamayan öğrencilerimiz  şartlı (DD,DC) derslerinden tek ders sınavına girebilir.

ÖNEMLİ NOT:

ÖĞRENCİLERİN 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI (9 TEMMUZ 2021 TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN) TEK DERS SINAVLARINA GİREBİLMELERİ İÇİN KALAN TEK DERSLERİ GÜZ YARIYILI DERSİ OLSA DAHİ BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİNİ YAPMIŞ OLMALARI GEREKMEKTİR.

Tek Ders Sınavı Dilekçe Örneği.doc