Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Etkinliklerinin on altıncısı Bahar Konseri konseptinde bir canlı müzik dinletisi olarak gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Çevrimiçi düzenlenen söyleşilere şimdi çevrimiçi düzenlenen kültürel etkinlikler de dahil edildi.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin on altıncı etkinliği Bahar Konseri konseptinde bir canlı müzik dinletisi olarak gerçekleşti.

Etkinlikte, bölümümüzde Güzel Sanatlar derslerini de veren Öğretim Elemanı Sn.Uğur Akpınar ve Orkestra Arkadaşları evlerimize misafir oldular.

Bölüm öğrencilerimiz ve mezunlarımız dışında Yüksekokulumuz tüm bölümleri ve misafir olarak okulumuzda eğitim faaliyetlerini yürüten bölümlerin akademik-idari personeli ile öğrencileri ve ailelerinin davetli olduğu canlı müzik dinletisi yaklaşık 1 saat sürdü.

Katılımcıların da istek parçaları ile etkileşimde bulunduğu etkinlik, sanatçılarımızın yüksek enerjisi ile keyifli anlara sahne oldu. Konser, bölüm adına manidar olan “Gemilerde Talim Var” şarkısı ile sonlandı.