Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşilerinin on beşincisi Ünsped Gümrük Müşavirliğinden Sn.Cumhur Yıldız ile gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin on beşinci konuğu, Ünsped Gümrük Müşavirliğinden Sn.Cumhur Yıldız oldu.

Şimdiye kadarki kariyer yolculuğunu, çalışma alanındaki deneyimlerini ve mesleğindeki incelikleri öğrencilerimiz ile paylaşan Yıldız, bu alanda çalışmak isteyen öğrencilerimize de faydalı olabilecek tavsiyelerini aktardı.

Bölümün diğer hocalarının da katılım sağlayıp renk kattığı söyleşi, başarılı eğitim ve başarılı iş hayatı tavsiyeleri ile sonlandı.