Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşilerinin on sekizincisi Tayfa Denizcilik’ten Kaptan Sercan Kale ile gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin on sekizinci konuğu, Tayfa Denizcilik’ten Kaptan Sercan Kale oldu.

Bölümümüz Hocalarından Öğretim Görevlisi Bilal Baki Tiryaki’nin de öğrencisi olan konuğumuz; söyleşide öğrenciliğinden, mezuniyet sonrasında denizlerde ve karada geçen … yıllık kariyer yolculuğundan ve çalışma alanında dikkat çeken deneyimlerinden bahsetti.

Mesleğindeki incelikleri de öğrencilerimiz ile paylaşan Kale, özellikle denizde çalışmak isteyen adaylara kıymetli tavsiyelerde bulundu.

Bölümün diğer hocalarının da katılım sağlayıp renk kattığı söyleşi, başarılı eğitim ve başarılı iş hayatı tavsiyeleri ile sonlandı.