Deniz ve Liman İşletmeciliği Programında TURMEPA tarafından ''Denizlerde, Kıyılarda ve Ekosistemde Neler Oluyor?'' konulu sunum gerçekleştirildi

Bölümümüz Sosyal Sorumluluk Ekibi öğrencilerinin aracılık yaptığı bir organizasyon ile Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) yetkilileri çevrimiçi bağlantı ile öğrencilerimizle buluştu.

29 Şubat 2024 Perşembe günü 15.00’da düzenlenen hibrit seminerde ''Denizlerde, Kıyılarda ve Ekosistemde Neler Oluyor?'' konulu bir bilgilendirme sunumu yapıldı.

Seminerde ayrıca TURMEPA derneğinde gönüllü çalışmalara katılım konusunda bilgi verildi ve gönüllülerin alması gereken “Kıyı Temizliği ve Çevre Bilinci” konulu oryantasyon eğitimi verildi.

TURMEPA Kıyı Koruma Projeleri Yöneticisi Sn.Hüseyin Recepoğlu’na ve TURMEPA İletişim Sorumlusu Sn.Melike Yılmaz’a katılımları ve sunumda verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.