Güz Dönemi Şiir Dinletisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Edebiyat Ekibi öğrencileri tarafından hazırlanan  “Güz Dönemi Şiir Dinletisi “ 3 Ocak Çarşamba günü yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkerim Diktaş, üniversitelerin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerine katkıda bulunma görevlerinin olduğunu belirterek ayrıca üniversitelerde toplumsal gelişmeyi sağlayacak,  kişiye ve ruha dokunacak etkinliklerin de yapılmasının önemine değindi.

Türk ve dünya edebiyatının iz bırakmış şairlerin şiirlerini okuyan öğrencilere,  Öğr. Gör. Bilal Baki Tiryaki bağlamayla, akademisyenler ise şiirleriyle eşlik etti.

Coşku ve heyecanın yüksek olduğu dinletinin sonunda şarkılar eşliğinde şiirlerini okuyan öğrenciler, dinleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.