İnsan Kaynakları Yönetimi Gençlik Korosu

Gelibolu Piri Reis MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi öğrencilerinden oluşan Şefliğini Uğur Akpınar'ın yaptığı "İKY Gençlik Korosu" yeni yıl konseri 2 Ocak 2024 Salı günü yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat'ın da öğrencileri ile birlikte  yer aldığı koro birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Salonu dolduran akademisyen ve öğrencilerin de şarkılara eşlik etmesiyle önümüzdeki hafta başlayacak final sınavları için moral ve motivasyon toplandı.

2 Ocak Salı günü öğle yemeğinde öğrencilerimize pilav ikramında bulunan Uğur Akpınar' a öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaklaşık 250 öğrencimiz ve okul personeli bu anlamlı ikrama katıldı.