İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Etkinliği

Gelibolu Musiki Derneği kurulduğu 2019 yılından bu yana kurumsallaşma adına her gün biraz daha yol alırken, kendisini geliştirmek ve yenilemek adına da birçok faaliyete imza atmaktadır. Bunlardan biriside dernek üyelerinin kişisel gelişimi ve eğitimi ile ilgili faaliyetler gerçekleştirmektir. Bu kapsamda dernek akademik sunumları başlamış ve ilk olarak Gelibolu Musiki Derneği akademik faaliyetleri kapsamında Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri ve aynı zamanda da Gelibolu Musiki Derneğinin genç koristleri olan Zeliha Karadağ tarafından "Yaşam Boyu Öğrenme",  İrem Galitekin tarafından "Beden Dili" ve Eda Öztürk tarafından "Empati" konulu sunumlar dernek üyelerine yönelik olarak gerçekleştirilmiştir. Sunumları dikkatle dinleyen dernek üyeleri sunumların ardından soru cevap kısmına da aktif bir şekilde katılmışlardır. Gelibolu Musiki Derneği Dernek Başkanı Orhan Selçuk üyelere yönelik eğitimlerin devam edeceğini ve üyelerin yaşamlarına değer katacak farklı eğitimlerin planlandığını belirtirken Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat ise İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade etti.