Ulaştırma Hizmetleri Bölümü TÜRKLİM Yönetimini çevrimiçi seminerde ağırladı

Okulumuz Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı 2023-2024 Bahar yarıyılında da sektör temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 20.02.2024 tarihinde gerçekleştirilen ilk konferansımızda Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Aydın Erdemir ile Türklim Yönetim Kurulu Danışmanı, Margen Deniz ve Kara Araştırmaları Genel Müdürü Sn. Dr. Ersel Zafer Oral misafirimiz oldu.

“Türkiye ve Dünyada Limancılık” konulu söyleşide, dünyada denizcilik ve limanların gelişimi ile ülkemiz ve dünyadaki limanların güncel gelişim durumu ve ülkemiz denizciliği için 2050‘ye kadar gerçekleşmesi beklenen hedeflere ilişkin bilgi paylaşıldı.

Yine bu hedeflere yönelik kariyer tavsiyelerine değinilen etkinlikte, kıymetli bilgiler paylaşan konuklarımıza ve 2.5 saati bulan etkinlikte değerli soruları ile katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Etkinlik, kurumlar arasında işbirliği yapılabilecek hususlar, iyi dilek ve temenniler ile son buldu.