"15 Temmuz'un Aksiyolojik Bir Tahlili" Başlıklı Panel Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuzda çevirimiçi panel düzenlendi.

Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Diktaş'ın panelist olarak düzenlediği, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Salih Torlak'ın moderatör olduğu oturumda, 15 Temmuz aksiyolojik açıdan ele alındı. "O gece milyonlarca insanı silahsız bir şekilde tankların karşısında çıkaran değerler nelerdi?" sorusu üzerine inşa edilmiş sunumda 6 farklı değer üzerinde duruldu.

Bu vesile ile vatanımız, milletimiz, bayrağımız, dinimiz ve değerlerimiz uğruna canını vermiş bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimizden hayatta olanlara da hayırlı bir ömür temenni ediyoruz.

Mel'un darbe teşebbüslerinin ve darbelerin tekrarlanmadığı, demokrasinin hakim ve etkin kılındığı müreffeh bir ülke için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.