2. Kolordu Komutanı Makamında Ziyaret Edildi

Meslek Yüksekokulu müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Diktaş ve müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Kemal Temel ile Öğr. Gör. Salih Torlak, 2. Kolordu Komutanı Sayın Tümgeneral Rasim Yaldız’ı karargahtaki makamında ziyaret ettiler.

Paydaş Kurumlar olarak üniversite ile TSK’nın birlikte hangi tür faaliyetleri yürütebilecekleri, üniversitenin hangi alanlarda TSK birimlerinden destek talebinde bulunabileceği ve üniversitenin TSK için neler yapabileceği konuları ziyaret esnasında gündeme getirildi. Sınırlı da olsa sivil-asker iş birliği alanları üzerinde fikir teatisinde bulunuldu.

Misafirperverliğinden ötürü Sayın Tümgeneral Rasim Yaldız komutanımıza teşekkür eder, vatan müdafaası vazifesinde üstün başarılarının daim olmasını dileriz.

(Güvenlik tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen görüşme fotoğrafla kayıt altına alınmamıştır)