2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyonu İnsan Kaynakları Yönetimi 03.10.2023

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi Programını yeni kazanan öğrencilere yönelik olarak oryantasyon etkinliği gerçekleştirilmiştir.

3 Ekim 2023 Salı günü saat 14.00’de yüksekokulumuz konferans salonundaki bölüm tanıtım ve bilgilendirme toplantısına, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr.Dilek Dönmez Polat, bölümün hocaları Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Sezer Oğuzhan, Dr. Öğretim Üyesi Kemal Temel ve Öğr. Gör. Dr. Aslı Çetinkaya, bölümde ders veren Öğr.Gör. Bilal Baki Tiryaki ve 1. Sınıf öğrencilerinin katılmıştır.

Oryantasyon toplantısında bölüm öğrencilerine okul ve bölümün işleyişi konuları hakkında bilgilendirme yapılarak ve öğrencilerin soruları yanıtlanmıştır.