6. Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi bölümü öğrencileri, Türkiye’de finansal alanda düzenlenen en kapsamlı ve en büyük kongre organizasyonu olan ve bu yıl 6. sı düzenlenen Sermaye Piyasaları Kongresine (SPK) katıldı. Muhasebe ve Vergi bölüm başkanı Doç. Dr. Polat Yücekaya’nın organizatörlüğünde, Gelibolu Kaymakamı Sn. Bekir Abacı ve Gelibolu Belediye Başkanı Sn. Mustafa Özacar’ın destek ve katkıları ile öğrenciler bu kongreye katılma imkanı elde ettiler. Muhasebe ve Vergi bölümü öğrencileri, kongre kapsamında verilen birçok eğitime de iştirak ettiler. Bununla beraber sermaye piyasalarında faaliyet gösteren kuruluşların tepe yöneticileri ile tanışma imkanı da bulan öğrenciler,  kongreye katılımlarında destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ettiler.