Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanımız Öğr. Gör. İlker Gülcemal, Genel Sekreterimiz Oğuz Ünal ve Genel Sekreter Yardımcımız Sinan Karabulgu'nun teşrifleriyle gerçekleştirilen toplantıda üniversitemiz üst yönetimi ile yüksekokul idaremiz, öğretim üye ve elemanlarımız bir araya geldi.

Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Sezer Oğuzhan'ın yüksekokulumuzun 2023 performansına dair bilgilendirme sunumunu yapmasının akabinde Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu üniversitemizin gelecek tasarımına dair genel bir değerlendirme konuşması gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Genel Sekreter Oğuz Ünal da yüksekokulumuz idari personeli ile bir toplantı gerçekleştirerek genel idari işleyişle ilgili bilgi aktarımında bulundu.

Akademik genel kurul toplantısı tamamlandıktan sonra Hamzakoy'da Kaymakam Bekir abacı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Gelibolu Platformu yöneticileri ile bir araya gelinerek üniversite-şehir işbirliği alanları üzerinde fikir teatisinde bulunuldu.

Son olarak Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar makamında ziyaret edilerek burs, barınma ve şehrin imkanlarının öğrencilerimiz lehine nasıl kullanılabileceği gibi konular üzerine görüşme gerçekleştirildi.