Akademisyenlerimiz, Öğrencilerimizin Temel İhtiyaçları Gündemiyle Bir Araya Geldi

Meslek Yüksekokulumuz akademisyenleri, barınma ve burs gibi temel öğrenci ihtiyaçlarının belirlenmesi amacıyla bir araya geldi.

İlçe kaymakamlığı ile koordineli bir şekilde çözüme kavuşturulması planlanan barınma sorunu, toplantının öncelikli gündem maddesini teşkil etmekteydi. Bu ve benzeri temel öğrenci ihtiyaçlarının tespiti için “Öğrenci İhtiyaçları Belirleme Komisyonu” kurulması kararlaştırıldı ve komisyon üyeleri belirlendi. Ayrıca ihtiyaç tespiti sürecinde öğrencilere direkt ulaşabilmek amacıyla bölüm whatsapp gruplarının oluşturulmasına ve aktif kullanılmasına, mail yoluyla bilgilendirme yapılmasına, ihtiyaç analizi formunun oluşturulmasına karar verildi.