Baharın Coşkusu Üniversitenin Bahar Şenliği'nde Yaşandı!

29.05.2024 tarihinde Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu’unda düzenlenen Bahar Şenlikleri unutulmaz anılara sahne oldu. Okul kampüsünde gerçekleşen şenliğe öğrenciler, akademisyenler, idari personel ve misafirler katıldı.

Şenlik kapsamında, DJ performansları ve yarışmalar katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Bahar Şenlikleri; bir araya gelerek eğlenmek, dostluk kurmak ve üniversite ruhunun coşkusunu yaşamak için harika bir fırsat oluşturulmasını sağladı. Bu yıl şenliğimize gösterilen ilgiden dolayı çok büyük mutluluk duymaktayız.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Bahar Şenlikleri, coşkusu ve eğlencesiyle kampüste unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı.