Bölüm Öz Değerlendirme Raporlarını Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2022 yılı Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında Yüksekokulumuz bölümlerinden Öz Değerlendirme raporlarını yazmaları istenmişti. Öz Değerlendirme raporlarını tamamlayan bölümlerin raporları, Kalite Güvencesi Komisyonu tarafından incelenerek eksiklikler ve hatalar tespit edildi. Bu eksikliklerin giderilmesi ve hataların düzeltilmesi için bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Yüksekokul müdürümüz Dr.Öğr.üyesi Abdulkerim Diktaş başkanlığında düzenlenen toplantıda Komisyon üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Ayşe Sünnetçioğlu ve Öğr.Gör.Ayşe Nihan Veznikli gerekli bilgi aktarımını yaptılar. Toplantı sonunda, bölümlere bilgisi verilen hata ve eksikliklerin 1 Mayıs 2022 tarihine kadar giderilerek Öz Değrlendirme raporlarına nihai şekillerinin verilmesi kararlaştırıldı.