ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Yönetiminden Yüksekokulumuza Ziyaret

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Murat Şeker, beraberinde Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ali Sungur ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Engin Gür’le birlikte yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretleri esnasında birçok konu üzerinde durulmuş olsa da özellikle iklim problemleri, su sorunu, toprağın kirlenmesi gibi ekolojik sorunlar ve bu sorunlara karşı alınabilecek bireysel önlemlerle ilgili olarak öğrencilerimize farkındalık eğitimleri vermek hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Murat Şeker’e, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ali Sungur’a ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Engin Gür’e teşekkür ederiz.