Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşilerinin beşincisi, Falcon A.Ş. Acente Müdürü Sn.Kadir Kalyoncu ile gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin beşinci konuğu, Çanakkale'de faaliyet gösteren Falcon A.Ş.’de Acente Müdürü olarak görev alan Sn. Kadir Kalyoncu oldu.

Şimdiye kadarki kariyer yolculuğunu, çalışma alanındaki deneyimlerini ve mesleğindeki incelikleri ve yeni bir personelin istihdamında nelere dikkat ettiklerine yönelik tavsiyeleri öğrencilerimiz ile paylaşan Kalyoncu, eğitimim uzaktan yürütüldüğü bir dönemde uzaktan ve esnek çalışma disiplinine ilişkin şu anki eğitim sürecine de katkıları olabilecek tavsiyelerini paylaştı.

Bölümün diğer hocalarının da katılım sağlayıp renk kattığı söyleşi, başarılı eğitim ve başarılı iş hayatı tavsiyeleri ile sonlandı.

Keyifli bir sohbetin ardından mevcut öğrencilerimiz için iş ve staj desteği sözü aldığımız misafirimize, destekleri ve kıymetli katılımları için teşekkür ediyor, işlerinde başarılar dileriz.