Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşilerinin sekizincisi Eksen Denizcilik’ten Sn.Cem Eken ile gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin sekizinci konuğu, Eksen Denizcilik’ten Sn.Cem Eken oldu.

Şimdiye kadarki kariyer yolculuğunu, tersanecilik alanındaki deneyimlerini ve mesleğindeki incelikleri, Türkiye’de alanın durumunu paylaşan Eken, bir işveren olarak çalışma hayatına dair dikkate dair tavsiyelerini paylaştı.

Bölümün diğer hocalarının da katılım sağlayıp renk kattığı söyleşi, başarılı eğitim ve başarılı iş ve sosyal hayat tavsiyeleri ile sonlandı.