Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşilerinin dokuzuncusu Asyaport Liman A.Ş.’den Sn.Erdinç Alpay Avan ile gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin dokuzuncu konuğu, Asyaport Liman A.Ş.’de Operasyon Müdür Yardımcısı olarak görev alan Sn.Erdinç Alpay Avan oldu.

Öğrencilere kendi deneyimlerinden yola çıkarak, eğitim hayatı ve kariyer başlangıcı tavsiyeleri ile staj ve çalışma hayatları için mentorluk yaptı.

Bölüm hocalarının da katkı ve sorularıyla devam eden söyleşide Avan; MSC iştirakiyle Tekirdağ’da kurulan Asyaport Liman A.Ş. hizmetlerinin yanı sıra, güncel istatistik verileriyle birlikte Türkiye ve dünya konteyner pazarı hakkında bilgilerini ve değerlendirmelerini paylaştı.

Öğrencilere kariyer yönetimleri konusunda önemli ipuçlarıyla fırsatları bir arada sunan değerli konuğumuza katılımları ve katkıları için teşekkür ederiz.