Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşilerinin onuncusu eğitimlerine pandemide başlamış olan 2022 mezunlarımız ile gerçekleşti

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin onuncu söyleşisinin konukları, üniversite eğitimlerine pandemide hazırlanmış ve eğitime uzaktan öğretim sistemiyle başlamış olan programın 2022 yılı mezunlarından Aybüke Mete, Doğa Yücedağ, Eda Üçmen, Sevde Durmaz ve Taner Çetin oldu.

Taze mezunlarımız, hem üniversite hayatlarından hem de kariyerlerinin başlangıcında iş hayatlarından kıymetli kesitleri öğrencilerimiz ile paylaşırken, özellikle benzer bir eğitim sisteminde yaşadıkları deneyimlerle her türlü olumsuzluğa rağmen nasıl başarılı olunabileceğini, bugün tekrar aynı eğitimi alsalar neleri daha iyi yapmak isteyebileceklerini aktardılar.

Bölümün diğer hocalarının da katılım sağlayıp renk kattığı ve anıların yad edildiği söyleşi, başarılı eğitim ve başarılı iş hayatı tavsiyeleri ile sonlandı.