Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Deniz ve Liman İşletmeciliği 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri, bölüm hocalarının katılım sağladığı özel oturumlu 20.etkinlik ile son buldu

2022-2023 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında uzaktan ve hibrit eğitime geçilmesiyle, yüz yüze yürütülmesi planlanan kariyer söyleşileri de çevrimiçi ortama taşınmıştı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği programında 2023 Bahar Kariyer Söyleşileri Serisi kapsamında dönemin yirminci etkinliği, bölüm hocalarının ve bölümde derse giren akademisyenlerin katılımı ile gerçekleşti.

Bölümde derslere giren, dersler dışında da öğrencilerimizin kariyer gelişimleri için çeşitli çalışmalar yürüten, ayrıca gerçekleştirilen kariyer söyleşilerinde de düzenleyici ve moderatör olarak aktif görev alan hocalarımız; bu sefer kendi deneyimlerinden süzülen tavsiyeler ile mezun olmak üzere olan gençlerimizle bir araya geldiler.

Etkinlikte; sürekli gelişim ve daha iyi bir öğrencilik, daha başarılı bir iş-yaşam dengesi, iş hayatının başında dikkat edilmesi gerekenler ve “şimdiki aklım olsaydı” konsepti ile deneyimler paylaşıldı.

Öğrencilerimizin de teşekkür konuşmaları ve katkıları ile renk kattığı söyleşide aradaki tüm fiziki mesafelere rağmen bir arada olma duygusunun hissedildiği görüldü ve duygusal anlar yaşandı. Etkinlik, dilek ve temenniler ile sonlandı.