Deniz ve Liman İşletmeciliği Programında Lalmarine Lojistik A.Ş CEO’su Sn. Mustafa LAL’i ağırladık

Meslek Yüksekokulumuz Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da sektör temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 10.10.2023 tarihinde gerçekleştirilen ilk konferansımızda bölüm hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımları ile Lalmarine Lojistik A.Ş CEO’su Sn. Mustafa Lal’ı ağırladık.

Şimdiye kadarki kariyer yolculuğunu, çalışma alanındaki deneyimlerini ve mesleğindeki incelikleri, deniz taşımacılığının dünya ve Türkiye’deki mevcut durumunu öğrencilerimiz ile paylaşan Lal etkinliğin soru-cevap bölümünde öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı.

Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Bilal Baki Tiryaki’nin konuğumuza teşekkür plaketi takdimi ile konferansımız son buldu.

Katılımlarından ve desteklerinden dolayı katılımcımıza teşekkür ederiz.