Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Deniz ve Liman İşletmeciliğinde Online Kariyer Söyleşileri

.

 Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencileri, sektörlerinin önemli firmalarındaki kıdemli yöneticilerle online söyleşilerde bir araya geldiler.

     Ülkemizdeki Eğitim Öğretim faaliyetleri Covid-19 pandemisi sürecinden en çok etkilenen alanlardan biri olmasına karşın, online mecralarda asgari düzeydeki ihtiyaçlar karşılanarak eğitim faaliyetleri sürdürülmeye devam etti.

      Yine bu süreçte öğrencilerimizin, sektördeki profesyoneller ile buluşturulması fiziksel olarak mümkün olamayınca, online buluşmalar ile bahar dönemi kariyer destek faaliyetlerimizi yerine getirmiş, özellikle bu yıl mezun vereceğimiz öğrencilerimizi de bu kıymetli deneyimden istifade etmesini sağlamış olduk.

Kariyer Söyleşileri kapsamında;

  • 12 Mayıs’ta        YILPORT RotaPort Genel Müdürü Serhan ÇİLENGİR’i
  • 14 Mayıs’ta        Asyaport Liman A.Ş. Saha Operasyon Takım Lideri Erdinç Alpay AVAN‘ı
  • 18 Mayıs’ta        MSC Global Müşteriler Uzman Satış Sorumlusu Gözde Meltem ERDOĞAN‘ı
  • 20 Mayıs’ta        LALMARINE LOJISTIK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa LAL‘i
  • 21 Mayıs’ta        DHL Ege Bölgesi Satış Müdürü İlknur EGELİ‘yi ağırladık.

    Bölüm başkanımız Öğr.Gör. Bilal Baki TİRYAKİ ve bölüm hocalarımız Öğr.Gör.Dr. Özgür TEZCAN ile Öğr.Gör. Salih TORLAK’ın moderatörlüklerinde gerçekleşen söyleşilerde, bölümümüz öğrencileri hem kendilerinden önce bu alandan mezun olmuş büyüklerinin kariyer yolculuklarını dinlemiş hem de sektördeki önemli kuruluşların iş felsefesini ve profesyonel alanda bu kurumların kendilerinden beklentilerini öğrenmiş oldular.