Dr.Öğr.Üyesi Ebru Özlem Güven’in Kitabı Yayınlandı

Meslek Yuksekokulumuz Öğretim Üyelerinden Dr. Ebru Özlem Güven (Korkutata)'in, yine ÇOMÜ Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Abdulmenaf Korkutata ile birlikte editörlüğünü üstlendikleri "Motivasyon, İletişim ve Sağlık Boyutlarıyla Rekreasyon" adlı kitapları Efe Akademi'den yayınlanmıştır.

Eser, bireylerin boş zamanlarını kaliteli ve verimli şekilde geçirmelerinin insan sağlığı açısından katkılarını açıklamak; aynı zamanda bireylerin boş zaman etkinliklerini tercih ederkenki ve sonrasındaki motivasyonlarının neler olduğunu irdelemek ve beraberinde bireylerin iletişim kurma davranışlarının rekreasyon aracılığıyla ne yönde evrildigini ortaya koymak açısından hazırlanmıştır.

Kitabın literatüre, öğrencilere ve okuyuculara katkı sağlaması ümidiyle değerli akademisyenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.