Gelibolu İlçe Kaymakamlığından Meslek Yüksekokulumuza İade-i Ziyaret

Gelibolu İlçe Kaymakamı Sayın Bekir Abacı, Meslek Yüksekokulumuza iade-i ziyarette bulundular.

Daha önceki görüşmelerde öğrencilerimizin özellikle barınma problemi üzerinde işbirliği yapılmıştı. Bu çerçevede hızlı aksiyon alınarak barınma problemleri Kaymakam Bey’in şahsi teşebbüsleri ile büyük oranda çözülmüştü. Bu görüşmede de Sayın Abacı, barınma problemine kalıcı ve sürekli çözümler üretmek için atılması gereken adımları attıklarını ifade ettiler. Yakın zamanda Kaymakamlık uhdesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan 8 öğrencimize burs imkanı sağlanmıştı. Sayın Abacı, ihtiyaç durumunda öğrencilerimizin maddi ve manevi ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini yineledi. Ülkemizin iki paydaş kurumu olarak Kaymakamlık ve Üniversitenin mümkün olan her alanda işbirliğini devam ettirmesi gerektiği ifadeleriyle görüşme neticelendirildi.

Meslek Yüksekokulumuza ve öğrencilerimize verdikleri destekten ve nazik ziyaretlerinden ötürü Gelibolu İlçe Kaymakamı Sayın Bekir Abacı’ya teşekkür ederiz.