Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Gelibolu Kaymakamı Sayın Bekir Abacı, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen buluşmada Kaymakam Abacı öğrencilik hayatından, üniversite tecrübelerinden ve kendi kariyer planlamasından bahsettikten sonra öğrencilerin kaymakamlığın hangi imkanlarından faydalanabileceklerine dair bilgi aktarımında bulundu. Anlatımı sonundaki soru-cevap etkinliği ile öğrencilerin problemlerini de dinleyen Abacı, gerek anında bilgilendirme ile gerekse çözümlenmek üzere ajandasına notlar alarak öğrencilerin sorunları ile ilgilendi.

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde gerçekleştirmiş olduğu öğrenci buluşmasından ötürü Gelibolu Kaymakamı Sayın Bekir Abacı’ya teşekkür ederiz.