Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Yeni Kayıt Heyecanı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı kayıtları 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü başladı. İlk kayıtlar okulumuz Bilgisayar İşletmeni Hülya ŞEN DURAN tarafından yapıldı. Okulumuzun bu yılki ilk öğrencilerinden Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programına kaydolan Nihal TARIM oldu.

Okulumuza bu yıl Eğitim-Öğretim yılında Deniz ve Liman İşletmeciliği Programına 67, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programına 52 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programına 62, İnsan Kaynakları Yönetimi Programına 62 ve Turizm ve Seyahat Programına 52 öğrenci olmak üzere toplam 295 öğrenci yerleşmiştir.

Okulumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını dileriz.