Gelibolu Stratejik Plan Toplantılarına Ev Sahipliği Yaptık

2022-2026 Gelibolu İlçesi Stratejik Planı çalışmalarının GZFT (Güçlü Yönler, Zayıf Yönler, Fırsatlar, Tehditler) analiz toplantıları yüksekokulumuz ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıların ilki 24 Mart Perşembe günü 09.30-12.30 saatleri arasında Belediyeler, Sanayi ve Ticaret, Kültür ve Sanat ve Eğitim temaları katılımcılarıyla; 14.30-17.30 saatleri arasında da Ulaştırma, Turizm, Sağlık ve Spor temaları katılımcılarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıların ikincisi ise 25 Mart Cuma günü saat 09.30-12.30 saatleri arasında Köyler, Kurumlar, Çevre, Tarım ve Orman, Dernekler ve Balıkçılık temaları katılımcılarıyla gerçekleştirildi.

24-25 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşen Gelibolu İlçesi Stratejik Planı (2022-2026) GZFT toplantıları Belediyeler, Sanayi ve Ticaret, Kültür ve Sanat, Eğitim, Ulaştırma, Turizm, Sağlık, Spor, Köyler, Kurumlar, Çevre, Tarım ve Orman, Dernekler ve Balıkçılık temalarından yaklaşık 150 katılımcının bir araya gelmesiyle geniş bir katılım sağlanarak, başarılı bir şekilde tamamlandı.